Actueel

Twee Pauls, één missie: Circulaire GWW!

  • Actueel
  • Twee Pauls, één missie: Circulaire GWW!
Datum: 09 april 2024

Een hartelijk welkom aan onze nieuwe projectleiders, Paul Groenen en Paul de Vries, die zich vol enthousiasme gaan inzetten voor het programma 'Circulair opdrachtgeverschap in de Grond-, Weg- en Waterbouw' (GWW).

Laten we beginnen met Paul Groenen, een man met groene vingers en een hart voor landschapsinrichting. Na jarenlange ervaring bij de gemeenten Duiven en Westervoort, is hij nu klaar om samen met Paul de uitdaging aan te gaan om de GWW-sector circulair te maken. Paul brengt een frisse blik en een hoop energie in ons team.

“Samen met de regio gaan we streven naar een duurzame toekomst voor de GWW-sector. Er ligt een prachtige taak voor ons, en met de juiste samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en ingenieursbureaus, zijn we ervan overtuigd dat we het verschil kunnen maken.”

En dan hebben we Paul de Vries, een doorgewinterde expert met meer dan 25 jaar ervaring in de GWW-sector. Sinds zijn betrokkenheid bij het project Circulaire GWW in juni 2021 heeft hij zijn sporen verdiend in de regio. Paul brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee naar ons team.

Met twee bevlogen Pauls aan het roer, zijn wij klaar om samen de uitdagingen aan te gaan en de GWW-sector te transformeren naar een circulaire en duurzame branche.


Gerelateerd nieuws