• Actueel
  • Suzanne Hesseling nieuwe gebiedscoördinator Slim & Schoon Onderweg
Datum: 16 januari 2024

Actueel

Suzanne Hesseling nieuwe gebiedscoördinator Slim & Schoon Onderweg

Ze is geen onbekende binnen de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen (GMR). Suzanne Hesseling werkte al drie jaar voor de Regio Arnhem-Nijmegen en werkt nu al ruim twee jaar als speerpuntcoördinator Gebiedsgerichte corridoraanpak bij de Verbonden regio. Daarnaast zet opgavemanager Johan haar in als strategisch adviseur mobiliteit. Vanaf deze maand mag Suzanne zich ook gebiedscoördinator noemen voor het programma Slim & Schoon Onderweg.

Als gebiedscoördinator van de zuidflank van Nijmegen zal Suzanne concreet aan de slag gaan met het smeden van coalities, het aansturen van gedragsveranderaars en de coördinatie en implementatie van projecten zoals deelmobiliteit. Het werk als gebiedscoördinator is haar niet vreemd, want vanuit de A12 alliantie doet ze al een groot deel van de werkzaamheden voor de A12.

De afgelopen tijd is Suzanne vooral druk geweest met de grote spoorcorridors, zoals Utrecht-Arnhem-Duitse grens (A12/UAD) en met spoorgoederenvervoer (GNOE) en wat de ontwikkeling op deze corridors voor een impact hebben op onze regio. De corridoraanpak richt zich de komende tijd meer op de weg en ov op de belangrijkste corridors in onze regio, zoals de A12 en de A50. Met als doel het verminderen van de filedruk. De ervaring die Suzanne hier heeft opgedaan kan ze nu mooi inzetten voor Slim & Schoon Onderweg voor de zuidflank van Nijmegen.

Suzanne

Gerelateerd nieuws