• Actueel
  • Regiocongres Kracht in de regio
Datum: 13 december 2022

Actueel

Regiocongres Kracht in de regio

Hoe initiatieven uit de samenleving onze regio maken

Het regiocongres 2023 gaat over 'Kracht in de regio; hoe initiatieven uit de samenleving onze regio maken'. We schotelen een veelzijdig programma voor. Boordevol ontmoeting, inspiratie, kennis opdoen en een dosis humor.

 

Stof tot nadenken

Voorzitter Hubert Bruls neemt je die middag mee langs onze uitdagingen en de opgetelde kracht van onze samenwerking.
Daarna zet keynote spreker Daan Roovers de toon. Deze filosoof en voormalige Denker des Vaderlands (2019-2021) vindt dat politiek veel te belangrijk is om alleen over te laten aan politici. Dat geeft stof tot nadenken.

Laat je verrassen

In diverse sessies laten we de kracht van en in de regio zien. We geven bijzondere initiatieven uit de samenleving een podium en willen weten hoe en wie hiervan kunnen leren. Van gezondheid, natuur en voeding tot talent in de regio. Van wijkaanpak om de leefbaarheid te vergroten tot duurzame bedrijventerreinen en duurzaam verplaatsen. En nog veel meer. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de onderwerpen, initiatieven en soorten sessies!

Vervolgens gaan we met lijsttrekkers van de provinciale verkiezingen in gesprek. Theatergroep Piepschuim sluit op een ludieke en muzikale manier af.

Tot dan?!

We kijken ernaar uit om iedereen op 10 februari (weer) te ontmoeten en te inspireren.

➡️ Het volledige programma en aanmelden voor het regiocongres Kracht in de regio.


Gerelateerd nieuws